Isnin, 30 April 2018

BANQUIT RAMADHAN BUFFET 2018

Banquet Ramadhan Buffet
2018
RM 140.00 per person

Ulam ulam dan sambal
Ulam Ulam, Sambal Belacan, Sambal Mangga,Sambal Gesek
Pelbagai ikan kering dan Aneka Kerabu, rojak buah

Aneka Keropok dan Jeruk
Keropok Ikan, Keropok, Udang, Keropok Bawang, Keropok sayur, Papadom, Keropok Sira
Jeruk Mangga, Jeruk Betik, Jeruk Cermai, Jeruk Jambu, Jeruk Kelubi

MEE & SUP
Mee Bakso dan Sup Bebola Daging

MUSHROOM SOUP
Mushroom Soup
Baby Bun 
Butter

Hidangan Panas
Nasi Putih
Sapi Lemak
Ayam Cabai Hijau
Gulai Tunjang
Jenkol Berlado dgn Udang
Sayur Goreng Jawa

Stall 1
Satay Ayam, Daging, Kambing 
Nasi Empit, Kuah Kacang & timun

Stall 2
Mee Rebus
( Telur Rebus,cucur, Limau Kasturi, Taugeh, Tauhu, Lada Hijau )

 Stall 3
Ikan Bakar,
Air Asam, Sambal Kicap

 Stall 4
Asam Laksa
Laksa Johor & Laksa Penang &  Condiment

Bazaar Stall 5
Yong Tau Foo
Bebola Sotong & Ikan, Kangkung Kacang Bendi,Lada Merah Peria Tauhu Sumbat Pes Ikan,Tauhu
Kering Goreng Kek Ikan, Sotong Rendam, sos hoisin, sos pedas

Bazaar Stall 6
Dim Sum

Bazaar Stall 7
ABC
Cendol, Cincau, Jagung Manis, Kacang Merah Buah Kabung, Sago Mata Ikan, Gula Melaka

Minuman Sejuk dan Panas
Air Sirap, Air Soya, Sirap Bandung,
The Tarik, Coffee & Tea

PENCUCI MULUT
Buah Kurma, Pengat pilihan, Sago Gula Melaka, Kuih-Kuih Melayu Tradisonal, Aneka Kek, Puding
Roti dengan Kerim Vanilla, Kerim Karemal, Agar-Agar Buah, Buahan

Hidangan Panas
(pertukaran setiap 5 menu)


( MENU 1 )
Nasi Putih
Nasi Tomato
Ayam Masak Merah
Kurma Kambing
Ikan Goreng
Dhalca Sayur

( MENU 2 )
Nasi Putih
Nasi Hujan Panas
Ayam Masak Madu
Daging Masak Hitam
Kari Kepala ikan
Sayur Kobis Goreng

( MENU 3 )
Nasi Putih
Sapi Lemak
Ayam Cabai Hijau
Gulai Tunjang
Jenkol Berlado dgn Udang
Sayur Goreng Jawa

( MENU 4 )
Nasi Putih
Nasi Minyak
RendangTok
Opor Ayam
Ikan Assam Pedas
Sayur Kacang Goreng Dengan
Sotong

( MENU 5 )
Nasi Putih
Nasi Biryani Ikan
Kari Kambing
Ayam Goreng Rempah
Udang Goreng bersayur

Pajeri nanas














Tiada ulasan:

Kambing Golek Open House